Мебели Зона


Мебели ZONA – ZONA for Home.

Верига магазини за Мебели и Обзавеждане за дома и офиса ZONA for Home ще откриете в градовете София, Пловдив, Бургас и Севлиево.

В изложбените зали на веригата мебелите са разделени според предназначението им, за дневни стаи, спални, антрета, детски стаи, бебешки стаи, кабинети, кухни и трапезарии. Аранжирани са в стил домашен интериор, максимално близко до реалните ситуации в които ще се използват. Това позволява да се добие пълна представа за подходящите цветови комбинации, да се усети комфорта и ергономичността на предлаганите мебели и аксесоари. В магазини Зона се предлагат решения за всеки бюджет. Представени са всички класически и модерни стилове в сферата на обзавеждането, а асортимента постоянно се обновява следейки новите тенденции в интериорния дизайн и декорациите.

Верига магазини Мебели зона представя артикули за интериора и обзавеждането както на доказани с качеството на продукцията си български производители, така и на световно известни марки производство на фирми от Италия, Испания, Полша, Германия, Франция, Сърбия, Румъния, Македония, Турция и Китай.

Магазини за Мебели ЗОНА предлагат 10% отстъпка на всички свои стоки при пазаруване онлайн

За повече информация относно всички продукти и услуги на веригата и текущите актуални промоции на мебели Зона, посетете официалният им сайт: www.zonaforhome.bg

Още каталози от Мебели Зона

    ...

Архив по марка или име на магазин


Актуална информация за стоки на Промоция. Рекламните вестници, каталози, списания, брошури и листовки с намаленията в България. Отстъпките и промоциите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Враца, Шумен, Сливен, Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали, Перник, Силистра, Видин, Монтана, Велико Търново... © 2015 KatalogPromocii.com
КАТАЛОГ с ПРОМОЦИИ, БРОШУРИ, ОФЕРТИ и НАМАЛЕНИЯ